0736-60 52 96 info@linasbrygga.se

Ett charmigt café på Dyrön, Tjörn i vackra Bohuslän

Jag vill erbjuda dig Sveriges bästa glass. Oavsett om du väljer någon glass från menyn eller om du vill äta kulglass eller mjukglass eller varför inte en härlig milkshake, så kommer du inte bli besviken.
SIA glass gör nämligen inte bara Sveriges godaste glass utan också den bästa. Glassen tillverkas i Slöinge i Halland och de tar enbart grädde från svenska gårdar!

Linas brygga är ett guldkorn på västkusten. Vi erbjuder förutom glass även mat och hembakad fika gjord med kärlek, allt för att du skall få en trevlig och minnesrik stund på bryggan i sommar.
Något vi är är speciellt kända för är vår fish & chips som tillsammans med våra egengjorda såser är något du inte bör missa när du besöker oss.

Är du bara sugen på våffla och glass, då har vi ”våffla på pinne”. Det är en rolig variant på belgisk våffla, men den är istället rund och vi har satt den på en pinne.

Mat, fika och glass i all ära men eftersom du kommer till oss på Dyrön, är vi speciellt stolta över att servera dig Bohusläns nationalrätt, Äggost!
Du kanske undrar, vad är Äggost? Kom in till oss så kommer jag personligen ge dig en kulinarisk återblick om Bohusläns nationalrätt, Äggosten!

Vi ses i sommar!
Lina